Zonneboiler Gent

Woonachtig in de omgeving van Gent en op zoek naar een duurzaam, milieuvriendelijk en energiebesparend alternatief voor uw energie? Dan kan een zonneboiler voor u de oplossing zijn! Wij werken samen met diverse zonneboiler specialisten in heel Vlaanderen die u op uiterst professionele wijzen kunnen voorzien van een zonneboiler.

Zonneboiler Gent
Zonneboilers zijn relatief gezien wat duurder in aanschaf, maar ze zijn wel erg duurzaam wat ze geschikt maakt voor de lange termijn. En met de besparing die ermee kan worden opgedaan kan de investering in een zonneboiler snel worden terugverdiend. De besparingen daarna zijn pure winst! De verwachting is dat er op korte termijn evenveel betaalt gaat worden voor zonnestroom als voor grijze stroom.

Zonne energie Gent

Als de elektriciteitsprijs blijft stijgen, en de verwachting is dat dit zal gebeuren, wordt duurzame energie steeds aantrekkelijker. Ook zal de terugverdientijd van uw zonneboiler automatisch korter worden waardoor u uiteindelijk weer meer bespaart!

De nieuwere generatie zonneboilers hebben een hoger rendement, waardoor u meer energie kunt verbruiken. Bijna de helft van alle energie die u gebruikt, wordt gebruikt voor het verwarmen van water of uw woning. Een zonneboiler kan dus een groter deel van uw energieverbruik vervangen dan zonnepanelen dat kunnen. Daarnaast levert een zonneboiler tot vier keer meer energie op dan zonnepanelen.

Daarnaast kunt u ook in aanmerking komen voor een premie wanneer u een zonneboiler laat installeren. Een andere manier om extra te besparen op de aanschaf van een zonneboiler is door meerdere zonneboiler offertes te vergelijken. Door verschillende zonneboiler aanbieders te vergelijken in prijs en kwaliteit kunt u tot wel 40% besparen!

Zonneboiler referentie Gent

"Omdat wij ooit al een warmtepomp hebben laten installeren konden wij nu nog meer besparen door een combinatie te maken met een zonneboiler, wij zorgen nu voor meer dan de helft voor onze eigen energie. Via vindZonneboiler.be konden we super eenvoudig offertes vergelijken, erg handig!" - Familie den Raet, Gent

Vragen

Dat mag altijd.

Onze zonneboiler bedrijven bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde zonneboilerfirma's.
Omdat u van meerdere zonneboiler bedrijven (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw zonneboiler!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de zonneboiler klus uiteindelijk laat uitvoeren door een specialist. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.